Industriële omgevingen

In industriële omgevingen worden er net andere eisen gesteld aan de machines dan in andere gevallen. Dit is echter geen probleem, omdat de compactkranen multifunctioneel zijn ontworpen en daarom voor meerdere omgevingen geschikt zijn. Door deze functionaliteit is het plaatsen van installaties en soortgelijke opdrachten in industriële omgevingen met behulp van de compactkranen geen enkel probleem. De C1 en C6 zijn allebei smal genoeg om door de kleinste paadjes te manoeuvreren en kunnen dus goed uit de voeten.

Praktisch alles is mogelijk

Welke kraan in uw geval de beste mogelijkheden biedt, ligt aan de hoogte van de geplande aanpassingen. De C1 heeft een bereik van 5.6 meter, de C6 biedt met een bereik van 17 meter extra mogelijkheden in de hogere fabriekshallen/magazijnen. Door middel van de ‘Fly Jib’ kan er zelfs horizontaal worden gewerkt op grote hoogte, op die manier is praktisch alles mogelijk. Door de rupsbanden kan er geen schade aan worden gebracht aan de bodem. Dit kan in fabrieken van groot belang zijn aangezien hier soms robots rijden die zelf een bepaalde lijn op de vloer of punten op de vloer volgen.

Geschikt voor elke ruimte

Het installeren van magazijnstellingen, het neerzetten van machines en het opbouwen van de apparaten rond deze productiemachines zijn allemaal klussen waar de compactkranen uiterst geschikt voor zijn. Door de compacte vormgeving kunnen beide kranen elke ruimte betreden en zelfs op de kleinste plekken de klus klaren. Beide compactkranen beschikken over een groot zwenkbereik, de C6 beschikt zelfs over een 360° bereik, dit komt goed van pas tussen hoge stellingen en in krappe paden.

Compactkraan huren?

U kunt de kraan huren met personeel van ons om de kraan te bedienen, maar u kunt de kraan ook zelf besturen. Zowel de Hoeflon C1 als de Hoeflon C6 is eenvoudig te bedienen. Doordat de bediening radiografisch is en een groot bereik heeft kunnen de werkzaamheden uiterst nauwkeurig verricht worden.

Veiligheid door Smart Software!

Zowel de C1 als de C6 zijn uitgerust met ‘Smart Software’. Deze software zorgt ervoor dat de veiligheid op de werkvloer altijd gewaarborgd wordt en ongelukken dus zo veel mogelijk worden vermeden. Dit is zeker in een industriële omgeving van groot belang omdat dit vaak onoverzichtelijke en drukke plaatsen zijn. Met onze compactkranen zit dit dus helemaal goed.

Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag!

TOP