Staalbouw

De Hoeflon C1 en Hoeflon C6 compactkranen gaan verder waar de meeste grote kranen afhaken. Niet alle projecten zijn even eenvoudig bereikbaar voor een kraan, denk hierbij aan een project binnen in een gebouw zoals het installeren van trappen of ondersteuningen van reeds bestaande installaties. Het kan tevens gaan om plekken waar meer zorg benodigd is, zoals rond scholen of in dichtbevolkte gebieden. Ook musea kunnen moeiteloos bediend worden met deze kranen. Zware museumstellingen installeren en de stukken naar binnen rijden en op zijn plaats zetten, of juist weghalen van de tentoonstelling is geen probleem met de precisie van de compactkranen.

Praktisch & Subtiel

Renovaties zijn vaak lastig, omdat er met grote kranen simpelweg niet altijd de gevraagde subtiliteit geboden kan worden. Voor de compactkranen is dit geen probleem. Zij kunnen balken door kleine gaten in de muur naar binnen hijsen of op zijn plaats houden om gemonteerd te worden. De C6 kan op praktisch alle plaatsen te werk gaan door gebruik te maken van de stempels. Door deze stempels kan er op iedere bodem een goede stabiele basis gecreëerd worden, ideaal in beboste gebieden of moeilijk toegankelijke/kleine ruimtes.

Nauwkeurig te besturen

Door het lichtere gewicht van deze kranen hebben zij ook vaak een streepje voor op grotere kranen.  De stoep wordt bijvoorbeeld niet kapot gereden en ze zijn makkelijker binnensteden in te vervoeren en daar in werking te brengen. Het vergt hierdoor ook een kleinere of zelfs geen afzetting voor de kraan, iets waar vaak een vergunning voor moet worden aangevraagd. Daarbij zijn de kranen door de radiografische besturing ontzettend nauwkeurig te besturen, waardoor ook millimeterwerk goed opgeleverd of zelf uitgevoerd kan worden. Deze besturing zorgt er ook voor dat de C1 tot op 5.6 meter hoogte, en de C6 zelfs tot op 17 meter hoogte de taak kunnen voltooien.

De werkzaamheden waar de Hoeflon compactkranen uiterst geschikt voor zijn bestaan onder andere uit:

  • Het naar binnen tillen van zware en grote bouwmaterialen door nauwe doorgangen
  • Het op zijn plaats brengen van balken
  • Het installeren van binnen- en buitentrappen
  • Het installeren van magazijninrichtingen
  • Verhogen van bestaande gebouwen
  • Aanbouwen van bestaande gebouwen
  • Overige opdrachten die vragen om nauwkeurigheid in een beperkte ruimte

Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag!

TOP