Overige werkzaamheden

Onze expertise houdt niet op bij staalbouw, industriële omgevingen, verbouwingen en glas zetten. Er zijn nog tal van andere opdrachten waar wij met de Hoeflon compactkranen van betekenis voor kunnen zijn. Denk hierbij aan alle vormen van hijsen en vervoeren van zware voorwerpen in beperkte ruimtes, dat is immers waar de compactkranen het beste tot hun recht komen.

Niet alleen in de kleine ruimtes kunnen zij van grote waarde zijn. Het is al keer op keer gebleken dat ook voor klussen met meer ruimte, zoals op bouwterreinen, de compactkranen vaak niet onder doen voor de grotere kranen. De Hoeflon compactkranen gaan juist verder waar de deltakranen niet meer gebruikt kunnen worden.

Handig en zonder problemen op weg

De kranen zijn goed vervoerbaar. De C1 past achterin een bestelwagen en de C6 kan op een aanhangwagen die wij ook leveren. Door de rupsbanden kunnen zij praktisch elk terrein aan. Deze rupsbanden zorgen er ook voor dat er geen schade wordt gemaakt op de bodem, waardoor houten of tegelvloeren onbeschadigd blijven.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De mogelijkheden met deze kranen zijn eindeloos, en er zijn dus weinig opdrachten onmogelijk. De kranen kunnen bijvoorbeeld op de meeste daken gestationeerd worden en passen vrijwel altijd door deuren. Ook zijn ze vaak licht genoeg om in de lift te kunnen. Zo zijn de kranen ook geschikt om bomen mee te planten of op een veilige manier te verwijderen, voorwerpen zoals witgoed en meubilair appartementen in te hijsen en werkzaamheden die met grote zorgvuldigheid vervuld dienen te worden. Maar ook minder vaak voorkomende voorwerpen zoals speeltoestellen of museumstukken zijn geen probleem.

Nuttig bij montage

Niet alleen de kranen zijn multi-inzetbaar, ook de glaszuiger (Hoeflon VL500) kan voor andere projecten gebruikt worden. Ook plaatwerk en panelen kunnen door de zuiger worden verplaatst en stabiel worden gehouden. Op die manier is de VL500 ook nuttig bij het monteren.

Vragen? Wij helpen u graag!

Wanneer u zich met een bepaalde situatie geen raad weet kunt u gerust contact met ons opnemen om samen naar een oplossing te zoeken en te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Zoals blijkt uit bovenstaande beschrijving kunnen wij aan veel opdrachten meewerken, dus vast en zeker ook aan de uwe.

TOP