Verbouwing

De Hoeflon C1 en Hoeflon C6 zijn ook uiterst geschikt voor verbouwingen, voor bedrijven maar ook voor particulieren. Zo zijn het ideale kranen bij het plaatsen van een dakkapel, bij het installeren van zonnepanelen, bij het leggen van dakplaten of voor het aanbouwen van serres. Deze compactkranen zijn specifiek heel geschikt voor verbouwingen omdat de ruimtes waar gewerkt moet worden vaak al bestaande ruimtes zijn en dus niet ingericht voor grote machines. Deze kranen kunnen in vrijwel alle ruimtes komen en functioneel zijn. Van kelders tot zolders, vaak is het geen probleem.

Voor elke verbouwing

Voor particulieren zijn deze compactkranen zeker een uitkomst. De ruimte in woonwijken is zeer beperkt en zo kan het lastig zijn om een dakkapel op de gewenste plek te krijgen of zeer prijzig, omdat er een grote deltakraan gehuurd moet worden. De C1 en C6 kunnen echter eenvoudig door de poort de achtertuin in. De C1 heeft een maximale hoogte van 5.6 meter, en zal dus niet elke klus uit kunnen voeren op het dak, de C6 heeft daarentegen met 17 meter altijd meer dan genoeg hoogte. Zeker in stedelijke gebieden speelt ook de afmeting een rol. Niet overal mag zomaar een kraan worden neergezet, en door het gebruik van compactkranen kan vaak verkeershinder (en dus de verplichting van een vergunning) worden vermeden.

Voor elke klus

Niet alleen voor particulieren zijn deze compactkranen erg nuttig, ook voor bedrijven kunnen zij van grote waarde zijn. In de bouw moet er veel worden gelift, denk hierbij aan pakken stenen en dakspanten. Ook dit is voor de Hoeflon C6 geen enkel probleem. Door de traploze stempels kan er op iedere ondergrond een stabiele basis worden gevonden om de klus uit te voeren, iets wat vaak voor komt op een bouwterrein. Doordat ze zijn voorzien van rupsbanden zullen ze geen functionaliteit verliezen op deze onstuimige terreinen.

Echte krachtpatsers

Ook verbouwingen binnen bedrijfspanden zijn geen probleem. Beide compactkranen zijn krachtpatsers en kunnen veel bouwmateriaal een pand in liften. Niet alleen bij verbouwingen komt dat goed van pas, ook bij het slopen van (kleine gedeelten van) panden kunnen de kranen goed uit de voeten. Zo halen zij met gemak lateien en andere grote voorwerpen naar beneden op een verantwoorde manier.

Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag!

TOP